Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Verloskunde

Transmuraal vrouwen dagcentrum

Maatregelen rondom het coronavirus

Het transmuraal vrouwendagcentrum is momenteel van 7.30 tot 13.00 uur telefonisch bereikbaar op 043-387 4145. Voor spoedgevallen belt u naar 043-387 62 40.

 

 

zwangerschapsvergiftiging, dagcentrum MUMC, preeclampsie, pre-eclampsie, HELLP

 Zwangerschap is iets bijzonders; niet alleen is het de start van nieuw leven, het vertelt ook iets over uw hart- en vaatgezondheid.

Afwijkingen in de bloedsomloop, bloedstolling of stofwisseling kunnen tot problemen aan hart- en vaten leiden en hebben daarmee een effect op zwanger worden, gezond zwanger zijn en op langer termijn gezond blijven. Het dagcentrum levert zorg aan vrouwen met extra aandacht voor hart- en vaten voor, tijdens én na de zwangerschap. Naast zorg geven, willen we ook blijvend onze zorg verbeteren. Daarom zoeken we ook voortdurend naar nieuwe wegen om uw gezondheid beter te bewaken en verbeteren. 

Het Dagcentrum in het Maastricht UMC+ bevindt zich op niveau 1 aan de zuidzijde van het ziekenhuis: route 4, niveau 1, Vrouw-, Moeder- en Kindcentrum. We zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch te bereiken op 043-387 4145 van 7.30 tot 13.00 uur.

patienttevredenheid

 

Sluit de enquête