Verloskunde

Transmuraal vrouwen dagcentrum

Maatregelen rondom het coronavirus

Vanaf 1 juni mag de preconceptionele zorg weer opstarten!

Had u een afspraak opstaan tussen maart en mei en is deze geannuleerd?

  • Wij nemen vanaf volgende week telefonisch contact met u op om een nieuwe afspraak in te plannen. Mocht u een gemiste oproep van ons hebben, vragen we u om ons zo snel mogelijk terug te bellen op 043-3874145 (ma-vrij tussen 08.00-15.30 uur)

Heeft u een afspraak opstaan vanaf 1 juni?

  • Deze gaat gewoon door op de afgesproken datum. U ontvangt zo snel mogelijk een bevestigingsbrief per post.

Heeft uw arts een verwijzing gestuurd voor het inplannen van het pre-conceptionele onderzoek?

  • U wordt vanzelf gebeld. Omdat we de vrouwen die reeds een afspraak op hadden staan, maar door corona geannuleerd was, voorrang geven moet u rekening houden met een lange wachtlijst. We doen er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen, maar zijn afhankelijk van meerdere afdelingen binnen het ziekenhuis.

Als laatste willen we u attenderen op het feit dat het niet mogelijk is om een begeleider of uw partner mee te nemen. We houden ons graag aan de 1.5 meter afstand op het Transmuraal Vrouwen Dagcentrum.

Voor vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 043-387 4145 tussen 8.00 en 15.30. Per e-mail zijn wij ook bereikbaar: dagcentrum.verloskunde@mumc.nl

 


 

zwangerschapsvergiftiging, dagcentrum MUMC, preeclampsie, pre-eclampsie, HELLP  Zwangerschap is iets bijzonders; niet alleen is het de start van nieuw leven, het vertelt ook iets over uw hart- en vaatgezondheid.

Afwijkingen in de bloedsomloop, bloedstolling of stofwisseling kunnen tot problemen aan hart- en vaten leiden en hebben daarmee een effect op zwanger worden, gezond zwanger zijn en op langer termijn gezond blijven. Het dagcentrum levert zorg aan vrouwen met extra aandacht voor hart- en vaten voor, tijdens én na de zwangerschap. Naast zorg geven, willen we ook blijvend onze zorg verbeteren. Daarom zoeken we ook voortdurend naar nieuwe wegen om uw gezondheid beter te bewaken en verbeteren. 

Het Dagcentrum in het Maastricht UMC+ bevindt zich aan de zuidzijde van het ziekenhuis: route D, niveau 2, kleur groen. We zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch te bereiken op 043-387 4145 van 8:00 tot 15:30u.  

  
 

https://www.rivm.nl/coronavirus-kaart-van-nederland-per-gemeente