Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Gynaecologie

Expertisecentrum Endometriose

Endometriose Stichting

Het Expertisecentrum Endometriose Maastricht UMC+ is gespecialiseerd in het behandelen van vrouwen met endometriose. Of het nu gaat om chronische buikpijn, menstruatiepijn, pijn bij vrijen of problemen met zwanger worden, met al deze problemen kunt u bij ons terecht. De ernst van de klachten is voor elke patiënt verschillend. Samen met u kijken we in een multidisciplinair team naar de verschillende mogelijkheden voor behandeling. We streven ernaar om de ziekte zo goed mogelijk te behandelen waarbij de kwaliteit van leven voorop staat.

 LET OP: ivm de Corona-crisis worden tot 1 juni worden alleen nog acute en/of urgente behandelingen uitgevoerd op de polikliniek. Onze poliklinische afspraken worden waar mogelijk en medisch verantwoord telefonisch uitgevoerd. Heeft u een afspraak staan in deze periode dan wordt u gebeld door uw arts. U hoeft niet zelf te bellen. De afspraken na 1 juni gaan vooralsnog gewoon door.

Heeft u een (spoed)afspraak op de polikliniek gynaecologie? Kom dan zoveel mogelijk alleen. Wij vragen de partner/begeleider om bij voorkeur buiten het ziekenhuis te wachten of in overleg in de wachtruimte te wachten op 1,5 m afstand van elkaar.


Heeft u endometriose en vragen over (het vervolg) van uw behandeling, kijk dan bij onze veelgestelde vragen.

Sluit de enquête