Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Bekkenbodemcentrum

Het traject na een verwijzing

U heeft een verwijzing gekregen voor een afspraak op de polikliniek Gynaecologie in het Vrouw Moeder Kind Centrum met een (uro)gynaecoloog*. Om u beter te kunnen helpen tijdens deze afspraak verzoeken we u om een set aan vragenlijsten in te vullen voordat u uw afspraak heeft. Het invullen van de vragenlijsten is ook nodig om een passende afspraak voor u te kunnen plannen. Via deze vragenlijsten krijgt de (uro)gynaecoloog een goed beeld van uw klacht(en) en kan hij/zij beter voorbereid met u het gesprek aangaan.  Voordat u de vragenlijsten ontvangt neemt één van de verpleegkundigen telefonisch contact met u op en controleert met u uw e-mail adres en uw mobiele telefoonnummer.  Vervolgens ontvangt u de vragenlijsten per e-mail. Tevens ontvangt u een welkomstbericht voor de BeterDichtbij app (zie hiernaast voor informatie).

* Een urogynaecoloog is een gynaecoloog die zich met name richt op patiënten met een verzakking, ongewild verlies van urine of ontlasting en bekkenbodemklachten.

 • In de vragenlijsten komen verschillende onderdelen aan bod, waaronder vragen over uw huidige klacht(en), uw algemene gezondheid en hoe uw bekkenbodem functioneert. De vragen gaan over hoe het nú met u gaat.

  1. Eerst ziet u de vraag
  2. Klik op het antwoord dat het beste bij u past of vul uw antwoord in het tekstveld in.
  3. Als u alle vragen op de pagina hebt beantwoord klikt u op ‘volgende’
  4. De volgende pagina met vragen verschijnt automatisch
  5. Als u alle vragen hebt gehad krijgt u een melding in uw scherm.
  6. Klik dan op ‘definitief opslaan’ om de antwoorden veilig te verzenden naar het MUMC+
  7. U kunt dan ook een overzicht inzien van uw antwoorden.
  8. Als laatste klikt u op uitloggen.

  Het invullen van de vragenlijsten kost u ongeveer 30 minuten. Als het nodig is, kunt u even stoppen met het invullen van de vragenlijsten en later weer doorgaan. Uw antwoorden worden automatisch opgeslagen. Om terug te keren naar de vragenlijst en verder te gaan met invullen moet u in uw e-mail opnieuw op ‘start vragenlijst’ klikken. U ontvangt dan een nieuwe code waarmee u kunt inloggen. U gaat vervolgens automatisch verder waar u gebleven was. Uw antwoorden worden uiteraard zeer zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld.

 • Na ontvangst van uw vragenlijsten zal er binnen twee weken met u contact op worden genomen over de planning van uw afspraak op de polikliniek Gynaecologie.

  Na het doornemen van uw antwoorden is het mogelijk dat de (uro)gynaecoloog nog meer informatie van u nodig heeft. Dit zal dan telefonisch of via beeldbellen met u worden besproken. U krijgt dan aanvullende vragenlijsten toegestuurd. Ook hiervan is het nodig dat u deze invult voordat u de afspraak met de (uro)gynaecoloog heeft.

 • Als invullen via internet een probleem voor u is dan kunt u de vragenlijsten ook telefonisch met een verpleegkundige doornemen. Ook is het mogelijk de vragenlijsten op de polikliniek samen in te vullen.

Soms is een aanvullend plasdagboekje nodig

Pas nadat u de vragenlijsten hebt ingevuld ontvangt u een uitnodiging voor een polikliniek bezoek!
Activeer alvast voor het eerste polikliniek bezoek de BeterDichtbij app voor berichten en beeldbellen.
Sluit de enquête