Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Wat fijn dat u overweegt deel te nemen aan onze wetenschappelijk onderzoeken!

Voor deelname aan de wetenschappeijke onderzoeken worden bepaalde voorwaarden gesteld. Deze worden telefonisch met u doorgenomen nadat u de informatie over de betreffende studies heeft ontvangen en gelezen. Deze informatie wordt naar u gestuurd wanneer u per mail contact opneemt met onderzoekers van de betreffende studie.

Bent u zwanger?

Dan kunt u misschien deelnemen aan de PEARLS-studie. U ook contact opnemen via pearls.verloskunde@mumc.nl voor meer informatie.

 

Heeft u 5 jaar of langer geleden zwangerschapsvergiftiging gehad?

Dan kunt u misschien deelnemen aan de Queen of Hearts, klik hier voor meer informatie. U kunt ook contact opnemen via dagcentrum.verloskunde@mumc.nl voor meer informatie.

 

Heeft u een gezonde zwangerschap gehad en is uw eerste zwangerschap niet langer dan 15 jaar geleden?

Dan kunt u misschien deelnemen aan de Queen of Heart, kik hier voor meer informatie. U kunt ook contact opnemen via dagcentrum.verloskunde@mumc.nl voor meer informatie.

Als u heeft deelgenomen aan de Queen of Hearts (of nog gaat deelnemen), dan kunt u misschien ook deelnemen aan de DECONNECT-studie. Klik hier voor meer informatie. U kunt ook contact opnemen via deconnect.verloskunde@mumc.nl voor meer informatie.

Sluit de enquête